18 colos könnyűfém keréktárcsák

A 18 colos könnyűfém keréktárcsák egyedi kialakítása nemcsak mutatós, hanem a légellenállást (és ezzel együtt a fogyasztást) is csökkenti. A nagy teljesítményű 225/60 R18 méretű abroncsokkal együtt látványosan egészítik ki az Outback 2.5i Sport modellek dizájnját.

17 colos könnyűfém keréktárcsák

Elegáns, dupla küllős, 17 colos keréktárcsák 225/65 R17 méretű gumiabroncsokkal az Outback 2.5i Active és Comfort modellekhez.

Kanyarkövető LED fényszórók automatikus magasságállítással

Maximális fényerő a fényszórók bekapcsolásának első pillanatától kezdve; az automatikus magasságállítás révén a fénycsóva mindig a helyes szögben világítja be az úttestet. Az üdvözlő fények azonnal kigyulladnak, amikor Ön be- vagy kiszáll az autóból, hogy sötétben is biztonságosan mozoghasson az utastérben vagy a jármű körül.

Előugró fényszórómosók

A fényszórók kifogástalan teljesítménye különösen fontos rossz időjárási viszonyok mellett; az előugró, nagynyomású mosóberendezés hatékonyan tisztítja meg a lámpatestek felületét.

Ködfényszórók

E hatékony lámpák fénye kevésbé tükröződik a ködfalon, fokozva ezzel a biztonságot.

Automatikus, esőérzékelős ablaktörlők

Ha a rendszer esőcseppeket érzékel a szélvédőn, bekapcsol az automatikus ablaktörlő, amelynek működési üteme és törlési sebessége az eső intenzitásához igazodik.

Fűthető külső tükrök

A hatalmas méretű külső visszapillantók elektromosan állíthatók, behajthatók és fűthetők, s a tükörházakban beépített LED irányjelzők működnek. A tükörburkolat áramvonalas kialakításának köszönhetően kevesebb szélzaj szűrődik be az utastérbe.

Tetősínek

A stabil tetősínekkel még a legnagyobb tárgyak szállítása is egyszerű. Meglátja majd, hogy az új Outback milyen sokféle megoldást kínál.*

Nagyobb napfénytető

Élvezze az új, nagyobb napfénytető élményét! A billenthető, tetőlemezbe becsúsztatható napfénytető minden eddiginél több fénnyel tölti meg az utasteret.

Motoros mozgatású csomagtérajtó

Megnyugtató a tudat, hogy az Outback könnyedén alkalmazkodik az élet folyamatos változásaihoz. A motoros mozgatású csomagtérajtó egy gombnyomásra feltárul, hogy Ön pillanatok alatt bepakolhassa holmiját, és már indulhasson is.

Tetőspoiler

Az Outback kifinomult formavilágú és aerodinamikus tetőspoilere törésvonal nélkül kapcsolódik a csomagtérajtóhoz. A légterelő hátsó része fekete és fényezetlen, ami ‘outdoor’ benyomást kelt, ráadásul így nem látszanak meg rajta az esetleges karcolások, amik akkor keletkezhetnek, amikor Ön a tetőcsomagtartóra pakol.

Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás

A távirányító teljes kulcs nélküli kezelést tesz lehetővé. Az első ajtók vagy a csomagtérajtó nyitásához / zárásához elég megérintenie a fogantyúkat. A motort egy nyomógomb segítségével indíthatja be. Sőt mi több, egy 5 jegyű PIN kód segítségével a távirányító nélkül is bejuthat az autójába.

* A tetősínekhez csatlakoztatható keresztrudak és csomagrögzítő adapterek segítségével.