Kétzónás automata klímaberendezés

Ezzel a fejlett rendszerrel a vezető és az első utas eltérő hőfokot állíthat be magának igény szerint.

2 USB bemenet

Csatlakoztassa USB bemeneten hordozható zenelejátszóját és élvezze zenéit a Subaru BRZ audiorendszerén.

Bőr / Alcantara® *(1) kárpit

A BRZ teljesítményéhez és a vonalaihoz illeszkedő, opcionálisan választható prémium minőségű bőrkárpitozás a kiváló tapadású Alcantara® *(1) betétekkel együtt segítik megőrizni pozícióját kanyarodás közben is. A süllyesztett üléshelyzetről nem is szólva, amely hozzájárul a jármű súlypontjának lehető legalacsonyabbra való helyezéséhez.

Motoradatok megjelenítése

A kijelzőn megjeleníthetők a motor nyomaték- és teljesítménygörbéi. *(2)

G-monitor

Ez az exkluzív SUBARU BRZ képernyő a vezetőre ható G értékeket, valamint kormányzási szöget, fékerőt és gázpedálállást szemlélteti.

Hőmérséklet-kijelző

Ezen a kijelzőn megjeleníthető a hűtőfolyadék- és a motorolaj hőmérséklete, valamint az akkumulátor feszültségi szintje.

Stopperóra

A stopper segítségével akár vezetési teljesítményét is nyomon követheti.

SUBARU STARLINK *(3)

A SUBARU STARLINK *(3) rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz, amelyeket egy tablethez hasonló, 6,2 colos érintőképernyőn, a multifunkciós kormánykerék kapcsolóival vagy hangutasításokkal *(5) vezérelhet. Ha kedvenc zenéit szeretné hallgatni, az USB-porton vagy a szabványos AUX-bemeneten keresztül iPhone készülékét (*4), okostelefonját vagy egyéb hordozható zenelejátszóját is a rendszerhez csatlakoztathatja.

Hangvezérlés *(5)

Az ösztönösen használható Hangvezérlés *(5) megérti a szóbeli utasításokat, így vezetés közben is könnyedén kezelheti a navigációs rendszert, a telefonkihangosítót és az audiorendszert.

Ledönthető hátsó ülések

Nem is számítana ilyen praktikumra egy igazi sportautótól: ledöntött hátsó üléssel egy garnitúra versenygumi, vagy két golfzsák is elfér hátul.

*(1) Az Alcantara® az Alcantara S.p.A. bejegyzett védjegye

*(2) A nyomaték- és teljesítménygörbék előre beállított értékeket, nem pedig aktuálisan mért eredményeket mutatnak.

*(3) A biztonságos és körültekintő autózásért mindig a vezető felel. Kérjük, hogy vezetés közben ne használja az érintőképernyőt! Előfordulhat, hogy az Ön lakóhelyén a kommunikációs csomagokért használati díjat kell fizetni.

*(4) Az Apple®, az iPhone® és az iPod® az Apple Inc. bejegyzett védjegye

*(5) A Hangvezérlés csak a megadott nyelvekkel kompatibilis, vagyis nem működik minden nyelven.